Over Elke Dag Beter

Martijn met Keniaans gezin
Video afspelen over Martijn met Keniaans gezin

Onze Waarom

Een positieve impact op het leven van kwetsbare mensen.

Onze Hoe

Deze impact maken we door sociale impact organisaties te helpen groeien in commerciële resultaten. 

Onze Wat

Onze Hoe realiseren we door middel van strategietrajecten, team coaching en digital marketing abonnementen.

Neem contact op

Spreekt dit je aan? Neem contact op om kennis te maken.

Oprichter Martijn Witteman:

“Dít is waar ik aan bij wil dragen, perspectief bieden aan kwetsbare mensen”

Toen ik in 2011 mijn baan in het bedrijfsleven op had gezegd en een half jaar bij een non-profit in Kenia ging werken, had ik nog geen idee wat me te wachten stond. Eenmaal in Kenia ontmoette ik bijzondere mensen via het project waar ik aan verbonden was (Oyugis Integrated Project).